Olen tehnyt liikaa töitä viime aikoina. Tästä on seurannut se, etten ole saanut piirrettyä sarjakuvia, enkä tehtyä oikein mitään muutakaan kivaa, ja muutenkin elämänhallintani on ollut aika hukassa. Joten asialle täytyi tehdä jotain. Kävin kertomassa töissä, että töitä täytyy vähentää, että saan piirrettyä sarjakuvia. Tai ehkä en ihan noilla sanoin, mutta muutin työaikojani siten, että voin saada edes vähän mielenterveyttäni takaisin.

Tein itselleni myös sellaisen työpisteen, jonka äärellä voi työskennellä seisaaltaan, jotta oireileva selkäni kestää paremmin piirtämistä.

Joten nyt kun olen aloittanut aktiivisen taistelun sekä henkisiä että fyysisiä ongelmiani vastaan, Katvealue päivittyy jälleen. En kuitenkaan saanut mitään hyviä uusia ideoita, joten nappasin vanhojen käsikirjoitusten pinosta satunnaisotannalla muutaman vuoden takaisen tarina-aihion ja kirjoitin ja piirsin sen valmiiksi.

Valitettavasti vain siinä vaiheessa kun sarjakuva oli jo valmis, löysin kovalevyltäni tälle tarinalle kirjoitetun täysin valmiin käsikirjoituksen — joka on paljon parempi kuin tämä nyt kirjoittamani ja toteuttamani. Huokaus. No, nappasin siitä pari vuorosanaa ja korvasin tässä olleet vanhat latteudet niillä, mutta siitä huolimatta tämä on nyt vain kalpea aavistus siitä hyvästä sarjakuvasta, jonka olin joskus kirjoittanut mutta sittemmin unohtanut.

Nyt ärsyttää.