Osittain laittaakseni itseni puuhastelemaan enemmän piirtämisen parissa, osittain sitouttaakseni teitä neljää lukijaani käymään säännöllisemmin kyläilemässä, ajattelin alkaa päivittämään Katvealuetta jälleen kahdesti viikossa! Eli nyt paitsi että joka tiistai tuohon putkahtaa pöytälaatikkoni kätköistä uusi sarjakuva Katvealueen kaanoniin, nyt laitan tänne myös joka lauantai jotain lisäarvoa. Tai lisäarvoa ja lisäarvoa, kunhan jotain.

Tarkoitus on ensisijaisesti piirrellä näitä blogitöhryjä, joissa itse seikkailen pääosassa, ja joissa edes toinen jalka yrittää kurotella todellisuutta päin (ja jotka on väritetty vesiväreillä, mikä on itselleni nyt tärkeintä), mutta jos jollain viikolla vaikkapa joudun käyttämään kaiken aikani johonkin kiireellisempään, kuten töihin tai opiskelijuttuihin tai hyvällä tuurilla vaikka sosiaaliseen elämään, niin silloin voin pistää tänne vaikkapa jotain extreme-kuriositeetteja pöytälaatikkoni kätköstä.

Lisäksi, kuten lienee huomaatte, joulukalenteri on siirtynyt tämän bonus-luokan alle. Samoin tulee käymään sille helmi-maaliskuun taitteeseen suunnittelemalleni projektille, jolloin pistän Katvealueen taas 24 päiväksi erikoismoodiin. Mutta siitä enemmän sitten lähempänä.

Muut muutokset mitä tein sinä aikana kun tuolla ylhäällä luki “remontti” ovat enemmän tai vähemmän teille näkymättömiä. Tietysti tuo sivujen yleisväri vaihtui, ja nyt tuo ‘satunnainen’ -nappi vihdoin tekee jotain, mutta suurimmaksi osaksi se oli näkymätöntä taustatyötä ja tietysti päivitin ohjelmistojani.  Yksi työläimmistä ja turhimmista muutoksistani muuten näkyy, jos menette joihinkin noista joulukalenteri-sarjakuvista ja painatte sieltä sitä joulukalenteri-tägiä. Kyllä, käytin niiden kuvien tekemiseen useita tunteja, eikä niitä kukaan olisi koskaan nähnyt ellen nyt teitä patistaisi niitä katsomaan.

Mutta kommentoikaa, haukkukaa, ehdotelkaa. Tuota uutta kulahtanutta väritystä muutama on jo ansaitusti haukkunutkin (oikeassa elämässä, ei kommenteissa), haukkukaa siis lisää! Jee! Lyökää, potkikaa, sylkekää, lisää, lisää!