[Tekstiä on muokattu 7.12., että teksti kävisi yleispätevänä mainoksena.]

Pienten vastoinkäymisten ja viivytysten jälkeen kirja on vihdoin myyntikunnossa!

Kirja siis tosiaan kokoaa yhteen lähes kaikki vuosina 1998 – 2007 piirtämäni sarjakuvat, eli lähes kaikki Elias on perhosesta Herra Koivuun, julkaistuna siinä järjestyksessä missä olen ne tänne netin Katvealueellekin pistänyt. Sarjakuvat ovat siis noita kaanon-sarjakuvia, ja se ei sisällä, toistan: ei sisällä, mitään noista bonus-turinoinneistani, joulukalenterista eikä pitkästä sarjakuvasta Vierailu. Kirjassa on kuusikymmentä sivua, se on kansia lukuunottamatta mustavalkoinen, ja kooltaan noin A5. Rahaa pyydän siitä kymmenen euroa, joskin parin euron tinkiminen on jokseenkin helppoa, ja tietysti enemmänkin saa maksaa (vaikkakin verotussyistä tulkitsen maksut kymmenen euroa ylittävältä osalta henkilökohtaisiksi lahjoituksiksi).

Eli mikäli kirja kiinnostaa, ottakaa minuun yhteyttä, esimerkiksi lähettämällä minulle sähköpostiviesti osoitteeseen kimmo ät katvealue piste com, eli tuohon osoitteeseen mikä lukee tuossa yllä olevassa sarjakuvassa, kuten myös tuolla sivun ylälaidan otsikossa. Jos ette kuulu siihen lukijakuntaani joka voi maksaa minulle suoraan käteisellä, niin maksu pitää suorittaa tilisiirrolla. Tilinumeron saatte sähköpostitse. Jos kirja pitää lähettää postitse, luonnollisesti laskutan teiltä myös postikulut, 2,10e.

Jos on kysyttävää, kommentoitavaa, tai mitä vain, niin kysykää ja kommentoikaa. Pyydän.

Vielä lopuksi haluan uudelleen kiittää ja mainostaa Safa Hovista, joka taittoi kirjani ja väritti sen hienot kannet paljon paremmin kuin mitä itse olisin koskaan osannut. Taputuksia, kiitos, ja kumarrus.