Tämä on aito ja todellinen paljastussarjakuva, joka on piirretty tuosta todellisesta kokouksesta. Mikäli joku väittää teille, että kyseisen kokouksen pito vuonna 1894 on mahdotonta, koska

1) Nasa on perustettu heinäkuussa 1958

2) “Vasemmisto vihreä mamu-hyysäävä suvaitsevaisto” on yhdyssanavirhe.

3) Harmaat avaruusoliot saapuivat Roswelliin vasta kesä- heinäkuussa 1947

Niin höpö höpö. Verratkaa vaikka tuota puheenjohtajan kuvaan Wikipediassa olevaan kuvaan George Vernon Hudsonista, joka on yksi keskeisistä kesäajan keksijöistä — ja yhdennäköisyys on huomattava! Tämä ei voi olla sattumaa! Sarjakuvan täytyy olla aito. Tai verratkaa Möckmühlen linnan kuvaa saksankielisessä Wikipediassa olevaan kuvaan linnasta. Kiistaton yhdennäköisyys! Kiistaton todiste!

(Möckmühle on satunnaisarvonnalla valittu paikka. Sillä ei ole tarinan kannalta mitään sen suurempaa merkitystä.)

Mutta vakavasti ottaen, kellojen siirtely on typerää ja pitäisi lopettaa heti. Tämä nyt myöhästyi maanantaiaamuun tuon kellojen siirtelyn takia, koska tämä ylipitkä sarjakuva olisi tarvinnut puoli tuntia enemmän aikaa valmistuakseen ennen töihin lähtöä. Mutta sitä puolituntista ei ollut, koska kellojen siirtely söi tunnin. Nyt töiden jälkeen aamulla silmät sikkurassa tekstasin sarjakuvan loppuun, joka valitettavasti näkyy tekstauksessa.

Ostakaa kirja. Maksaa kympin + postimaksut (2,10). Tilatkaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kimmo (ättättää) katvealue piste com.