O-ho! Sarjakuva!

Katvealuekin saa oitis huomattavaa arvokkuutta ja lisääntynyttä vakavastiotettavuutta, kun sen tekijä on filosofian maisteri. Eikö heti kaikki näytäkin jotenkin fiksummalta ja perustellummalta, kun tämä on maisterismiehen tekemää taidetta. Nyt, jos joku ei pidä näistä sarjakuvista, voi sanoa että hän ei vain ymmärrä niitä koska hän on niin kouluttamaton ja tyhmä. Koska eiväthän kaikki kykene ihan peräti maisterin tekemän taiteen ymmärtämiseen.

Mutta valmistuin siis vihdoin. Kaikki säännölliset lukijani (nekin jotka eivät minua henkilökohtaisesti tunne) tietysti taitavat muistaa, että siitä sarjakuvastani jossa juhlin graduni valmistumista on vierähtänyt jo jonkin verran aikaa, mutta en ole koskaan ollut hirveän tunnettu siitä että olisin nopea ja aikaansaava ihminen. Eipä näitä sarjakuviakaan tunnu syntyvän kuin tipoittain. (Tai kyllä niitä syntyy, mutta jostain syystä ne jäävät nyt kaikki keskeneräisinä pöydänkulmalle).

Mutta muistakaa tästedes aina Katvealueen kommenttikentässä teititellä minua ja tituleerata minua maisteri Rajalaksi. Ja tietysti myös kadulla vastaantullessa. Muuten en huomioi teitä.