Ehkä kaikki Facebook-ystäväni tunnistavatkin, että tuo ensimmäinen ja kaikkein tylsin ehdokkaista näyttää aika lailla samalta kuin tämänhetkinen Facebookin profiilikuvani. Se olisin minä sellaisessa vaihtoehtotodellisuudessa, jossa olisin seurannut isäni jalanjälkiä kunnallispolitiikkaan.

Mitäs tuohon muuta voisi sanoa. Käykää kuitenkin äänestämässä. Edes tyhjää. Ettei niitä vanerikoppeja ihan turhaan ole raahattu joka paikkaan. Kyllä minäkin vielä käyn. Ja enköhän minä vielä jonkun äänestettävänkin löydä.

Tai jos tiedätte jonkun hyvän ehdokkaan Tampereelta, niin vielä on jonkin aikaa mahdollisuus saada käännytettyä minut äänestämään sitä. Äänestän ketä hyvänsä, puoluekannasta riippumatta, joka lupaa että tänä vuonna Tampereen kelloja ei siirretä talviaikaan. Tai, no, ehkä en perussuomalaisia kuitenkaan. Enkä piraattipuoluetta. Enkä kristillisdemokraatteja. Enkä oikein kyllä kokoomustakaan, keskustaa, tai RKP:tä. Ja demaritkin on vähän siinä ja siinä. Ja vasemmistoliittokin pistää vähän kyllä vielä hanttiin. Ja sitoutumattomat ja höpöt pikkupuolueet unohdetaan joka tapauksessa (mukaan lukien SKP). Mutta näiden lisäksi, puoluekannasta riippumatta, äänestän ketä hyvänsä.

Ai niin, se piti sanomani, että vaikka ne munasarjat eivät tuossa pienessä kuvassa kovin hyvin näy, niin alkuperäisessä koossaan tuossa tekemässäni kuvassa on keskellä sellaisia muotoja, joita voisi munasarjoina pitää. Ainakin jos ei ole kovin hyvä naisten sisäsynnyttimien anatomiassa. Joten voitte ihan suosiolla äänestää sitäkin ehdokasta, joka ne munasarjat siinä näki. Tai voisitte, jos se ei olisi fiktiivinen ehdokas.