Ja juuri kun kaikki ovat luopuneet toivosta, että Katvealue enää koskaan päivittyisi, jostain pimeimmän Afrikan kätköistä tänne putkahtaa kuin putkahtaakin kokonainen sarjakuva.

Niille, jotka eivät vielä tiedä, ja jotka eivät joulusarjakuvastani sitä onnistuneet viitteellisesti päättelemään, olen tosiaan päätynyt viettämään tämän vuoden pimeää puoliskoa Etelä-Tansanian syrjäseuduille, jossa nettiyhteydet ovat tukkoisia ja tahmaisia ja sähkökin jotain harvinaislaatuista bonusta jonka olemassaolosta tulee erikseen kiittää sähkölaitosta. Joten puolimegaisten sarjakuvien toimittaminen nettiin ei valitettavasti ole niin helppoa kuin sen soisi olevan. Lisäksi minulla on ollut ongelmia saada sarjakuvien tekemisen vaatimaa työrauhaa, mutta tämä on nyt helpottunut.

Valitettavasti en voi kuitenkaan luvata, että Katvealue tulisi päivittymään yhtään säännöllisemmin tai useammin ennen kuin aikaisintaan ensi kesänä, jolloin minun viimeistään pitäisi olla taas omien työkalujeni äärellä, ja luultavasti jopa jonkinlaisessa omassa asunnossa jossain Suomessa — mutta siihen asti yritän kuitenkin parhaani mukaan saada tänne silloin tällöin tipoittain jotain ilmestymään.

Hauskaa uutta vuotta! Käykää äänestämässä, koska minä en täältä käsin voi.