Tällaista pseudopoliittista surrealismia tällä kertaa. Kai siitä voi jonkinlaisen kannanoton jostain asiasta lukea, ehkä, jos tahtoo. Ehkä yritän kritisoida irrationaalista poliittista päätöksentekoprosessia ja huonoa populistista argumentointia. Tai jotain.

Lopetan kirjoittamasta noihin otsikoihin että osa sarjakuvistani on “bonus”-sarjakuvia, koska jaotteluni on aika keinotekoinen eikä sillä kai ole sinänsä mitään merkitystä sivujeni kävijöille (etenkään nyt kun lähestulkoon kaikki päivitykseni ovat olleet “bonus”-päivityksiä). Tämä on muutos, jota olen suunnitellut jo pitkään, mutten vain ole saanut aikaiseksi. Tästä lähtien käytän “bonus”-tägiä ainoastaan jos julkaisen jotain ihan satunnaista hömppää arkistojeni kätköstä, että kaikille tulisi selväksi että olen ollut laiska. Jos olette eri mieltä, voi valittaa kommenttikenttään.

Todisteena siitä, että kommenttikenttään kirjoittamisesta on hyötyä, mainitsen sen, että kun kerran aiemmin olin myöhästymässä sarjakuvan laittamisen kanssa ja pyysin ihmisiltä mielipidettä kannattaisiko minun laittaa sarjakuva nettiin keskeneräisenä aikataulussa vai odottaa valmistumiseen saakka ja myöhästyä rehellisesti, ainoa asiaa kommentoinut mielipide kannatti sarjakuvien valmiiksi saattamista ennen julkaisua. Joten tällä kertaa nyt sitten laitoin tämän tänne vasta huomattavasti myöhässä, mutta kokonaan valmiina.

Iloisesti tämänkertainen syy myöhästymiseen kuitenkin oli se, että piirsin sarjakuvia, jonka vuoksi en ehtinyt tätä sarjakuvaa piirtää. Kyllä nekin tänne vielä tulevat, mutta katsotaan jos toinen niistä ensin ilmestyisi ihan paperijulkaisussa. Palaan asiaan lähipäivityksissä.