Jos hetkeäkään epäilee väitettä, että Suomi olisi tullut rasistisemmaksi viimeisen vuoden – puolentoista aikana, niin suosittelen käymään lukemassa netin keskustelualueilta Suvivirsi-aiheisia keskusteluja. Siinä missä vielä viisi vuotta sitten lähinnä realistisesti pudisteltiin päätä ja naureskeltiin höpsöille vapaa-ajattelijoille, nyt keskustelualueilla vain pumpataan itselle aggressioita toistelemalla urbaania legendaa siitä kuinka muslimit haluavat kieltää meiltä Suvivirren. Vielä 2008 näyttää olleen niin, että ihmiset ovat ihan asiallisesti kyseenalaistaneet tarinaa Suvivirren kieltämisestä, ja kyselleet toisiltaan että mistä niitä kouluja nyt sitten löytyy jossa Suvivirsi olisi kokonaan kielletty, mutta viimeisen vuoden aikana näyttää siltä että suurimmalla osalla keskustelualueista ei ole missään tapauksessa sallittua kyseenalaistaa tätä totuutta islamisteista jotka soluttautuvat Suomeen ja kieltävät meiltä Suvivirren ja betoniporsaat (toinen vielä älyttömämpi Suomen rasistien urbaani legenda). Jos kyseenalaistamaan erehtyy, etenkin lähdeviitteitä pistäen, niin sitten on ahdasmielistä suvaitsevaistoa joka on sitä oikeaa rasismia ja blaa blaa blaa, ja muuta uskomattoman luokatonta argumentaatiota joka keskittyy toisten ihmisten haukkumiseen mielipiteiden perustelemisen sijasta. Jumalauta näillä lakeuksilla ei muslimien maailmanvallankumoukseen tähtäävää salaliittoa saa kyseenalaistaa!!

Ja sitten kitistään kuinka Suomessa ei käydä julkista keskustelua maahanmuutosta. Ihmiset, jos te haluatte käydä julkista keskustelua, opetelkaa ensin edes pikkuisen keskustelemaan. Idioottimaisten juorujen kritiikitön toistaminen ei ole samaa kuin keskustelu.

Anteeksi. Huono argumentaatio saa minut aina ärtyneeksi, ja tällä hetkellä elämme maailmassa jossa ei tunnu mitään muuta olevankaan.

Sarjakuvan luonnostelin laiturilla istuen, sorsia ja lokkeja katsellen. Paitsi tuon hevosenkuvan, jota varten kaivoin mallikuvan netistä. Ja tietysti minun piti tarkistaa täältä Katvealueelta myös noiden toistuvien hahmojen ulkonäkö, joita en ole pitkään aikaan piirtänyt.