Olen siis poistumassa maasta näinä päivinä. Tämä tarkoittaa sitä, että sivujen päivityksestä tulee mahdollisesti epäsäännöllistä. Niin kauan kun teen sarjakuviani ainoastaan omaksi ilokseni ja ilmaiseksi, voi olla etten jaksa loputtomiin taistella löytääkseni mahdollisuuksia päivittää sarjakuvaa kerran viikossa. Siihen kuitenkin pyrin, ja jos osoittautuu, että sarjakuvien skannaus on helppoa, sivuston toimintaan ei pitäisi tulla mitään muutoksia.

Tämä sarjakuva on nyt tehty ilman skanneria, ja siirsin piirustukset tietokoneelle kameralla, mutta toisaalta minulla nyt vielä toistaiseksi on oma koneeni Photoshoppeineen käytössä, mitä sitten maasta poistuttuani minulla ei välttämättä ole. Ja nytkin kuvanlaatu on, varsinkin värien osalta hieman kehnohkoa.

Mutta seikkailuni jatkuvat, paitsi epäsäännöllisesti täällä, myös tekstimuodossa osoitteessa www.leipajapiima.com/wwooof . Jos lukijoitani kiinnostaa kaunokirjallinen tilitys Kimmon tuntemuksista kaukana kotimaasta, sieltä niitä nyt sitten löytyy seuraavat viitisen kuukautta. Tervetuloa.