Hei! Kaikista aikatauluongelmista huolimatta sain kun sainkin tämän piirrettyä! Vielä jos huomisen saan jossain välissä (käytännössä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä) tempaistua kunnialla valmiiksi, niin sitten voin jo melkein täydellä varmuudella luvata, että päivitykset tulevat olemaan säännöllisiä jouluun asti.

Oikeastihan joulukalenteriluukut tietysti pitäisi piirtää valmiiksi asti jo viimeistään marraskuussa, mutta kuka ihme pystyy motivoimaan itseään joulujuttujen piirtämiseen lokakuussa? Kyllä siihen joulukuu tarvitaan.

Ja kyllä, kirjeenkäsittelylinjan osastosihteeritonttu käyttää kolme kertaa sanaa hellyyttävä. Kirjoitin tekstin pariin kertaan uusiksi yrittäen noudattaa Aku Ankan opettamaa neuvoa että sanojen toisto on aina väärin, mutta ei se koskaan toiminut yhtä hyvin kuin tällaisena. Hellyyttävälle on vain vähän hyväksyttäviä synonyymejä, ja toisaalta synonyymien tietoinen hakeminen vaatii vähän erilaisen lähestymistavan kirjoittamiseen jo lähtökohtaisesti. Eikä tuon tontun suuhun mahtunut muutenkaan esimerkiksi “sympaattinen”. Ei hän vain käytä sellaisia sanoja. Ei.