Yääk.

Se, että tämä on vielä tavanomaistakin rumempi johtuu siitä, että siirryttyäni kotoa viettämään joulua äitini luokse unohdin piirtopöytäni kynän kotiin. En siis piirtopöytää sinänsä, se on kyllä hyvin ja huolellisesti pakattu mukaan, mutta piirtopöydän kynän.

Koska ajattelin, että itselleni on tärkeämpää saada ylipäätään jonkinlainen päivitys aikaiseksi, niin joudutte nyt sitten kärsimään tällaisesta leikkaa ja liimaa -sarjakuvasta. Samalla tietysti jouduin kirjoittamaan tekstini sellaiseksi, että minun ei pitänyt piirtää mitään sellaista jota en olisi jo aiemminkin piirtänyt, jonka vuoksi jouduin — vielä kerran — pistämään tarinasuunnitelmani uusiksi. Ikävä sinänsä.

Mikäli yritätte tunnistaa jokaisen sarjakuvassa olevan hahmon asennon ja ilmeen aiemmista sarjakuvistani, niin tuskin onnistutte. Kaikkiin kuviin on tehty kuitenkin pieniä muutoksia, ja muutama asento on koottu parista eri kuvasta — jopa niin että pää ja oikea käsi on napattu eri tontuilta ja vasen käsi on piirretty vielä hiirellä.

Mutta jouluaaton finaali pitäisi olla taas piirtopöydällä piirretty, sillä saanen kynän itselleni tänään.

Onni onnettomuudessa on tietysti se, että näin lähellä joulua täällä ei enää käy ketään lukemassa. Hauskaa joulua. Huomenna vielä hauskempaa.