Tällainen sarjakuva Suomen marraskuun pimeydestä tällä kertaa.

Aina kun aloita piirtämään uutta sarjakuvaa, annan tiedoston nimeksi päivämäärän, jolloin suunnittelen julkaisevani sarjakuvan. Laitan sen noin viikon päähän, koska ajattelen, että siinä ajassa luultavasti saan sarjakuvan valmiiksi. Ja yleensä saankin. Jos aloitan sarjakuvan teon, useimmiten se valmistuu viikon sisällä. Joskus nopeamminkin. Varsinainen julkaisupäivä on hyvin harvoin se päivämäärä, jonka annan tiedostolle nimeksi.

Tämän sarjakuvan julkaisupäiväksi kirjasin 2020-11-01. Laitoin sen tarkoituksella hieman pidemmälle, sillä marraskuu oli tulossa, ja minä ja marraskuu, me ei olla kavereita. No, ei todellakaan olla, sillä tämä tuli nyt tosiaan 12. päivä nettiin. Ja tämä on ollut pitkälti ainoa asia, jota olen viime viikkoina tehnyt, ja olen tehnyt tätä niin nopeasti kuin suinkin vain mahdollista.

Siihen on ihan syy, miksi pyrin viettämään keskitalvet ulkomailla. Tänä vuonna se ei vain ole mahdollista.

Cthulhun puheessa käytetty fontti on Sketch Gothic School. Kahdessa ensimmäisessä kuvassa olen käyttänyt sitä mallina, loppusarjakuvassa sellaisenaan. Jos joskus julkaisen sarjakuvan kaupallisesti, pitää muistaa vaihtaa se. Lisenssi ei salli kaupallista käyttöä.