Jos joku lukijoistani muistaa ulkoa, mikä tuo Cluedon isoin huone oikeasti on, niin kertokoon. En onnistunut sitä tämän piirtämisen aikana mistään selvittämään, joten tein siitä juhlasalin, koska se kuulosti mielestäni uskottavalta. Ja siis haluan tietää, mitä siinä lukee sen 1980-luvulla Suomessa myynnissä olleen Cluedon mukaan, en näiden uusmuotisten versioiden, joissa huoneitten nimiä on kaikesta päätellen muutettu.

Ja vihjeenä kaikille: Älkää koskaan piirtäkö kuvaa, jossa on levitetty pino pelikortteja. Se on työlästä, tylsää, ja tuskin sen arvoista. Kuva on tietysti lähes sellaisenaan läpipiirretty googlen kuvahaulla haetusta kuvasta (koska en omista korttipakkaa, jonka olisin itse voinut malliksi levittää), mutta turhauduin lopulta, ja muokkasin pari kuvakorttia pienemmiksi. Ja nyt huomasin, että siinä on tökerö piirrosvirhe. Äh. En korjaa. Olkoon.

Oikeussalin seinälle piirretyt vaakunat ovat kaikkien niiden paikkakuntien vaakunat — oli kuntia sitten enää olemassa tai ei — joissa olen elämäni aikana virallisesti asunut.

Ja ettehän murhaa ketään, koskaan, sanoi horoskooppinne sitten mitä hyvänsä. Ettehän?

Hauskaa syntymäpäivää kaikille leijonille!