Pahoittelen sarjakuvani valheellista minäkuvaa. En koskaan syö sängyssäni, enkä myöskään juo. En myöskään koskaan ole oikeasti katsonut Linnan juhlia, enkä usko että tänä vuonna niitä katson hetkeäkään. Muistaakseni tasan kerran olen elämäni aikana viettänyt itsenäisyyspäivää niin, että ainakin suurin osa lähetyksestä olisi ollut auki taustalla samalla kun tein samassa huoneessa jotain muuta. Muuten olen enintään vilkuillut ohjelmaa varttitunnin ajan, pudistanut päätäni ja poistunut mahdollisimman kauas televisiosta.

Ja lisäksi, tietokoneestani ei näy televisio. Joskin Linnan juhlat lienevät myös Areenalta katsottavissa.

Tietysti, mitä sarjakuvien realistisuuteen tulee, niin ehkä minun pitäisi nyt myös myöntää, että osaa eilisen sarjakuvan tapahtumista ei ole tapahtunut minulle oikeasti. Keksin ne ihan vain omasta päästäni.

Ja kaikki te iPad-ihmiset: Tänään olen huomioinut paremmin bugisen ja umpityperän laitteenne, ja sarjakuvan tulisi olla nyt teilläkin terävämpi ja paremmin luettavissa. Vanhempiin sarjakuviin muutos ei vaikuta, mutta tuleviin kyllä, ainakin mikäli muistan asian niitä tallentaessani.

Kahdeksantoista. Sitten saa syödä porkkanalaatikkoa. Mutta jätättehän ne possuparat rauhaan, jookosti?