Ei voi mitään: Tämä on hyvä. Jos laskettelinkin täysilaidallisen sitä viime viikon Remontti-Orvokkia vastaan, niin voisin käyttää lähes yhtä pitkän ajan tämän sarjakuvan kehumiseen. Tämä on sarjakuvana niitä hetkiä, jolloin teoksensa ääreen pysähtyy ällikällä päähän lyötynä ja ihmettelee, että olenko tosiaan minä tehnyt tuon.

Myönnän kyllä, että hioin tämän kyseisen sarjakuvan dialogia useita päiviä koska keksin kerta toisensa jälkeen vielä hienompia ja hauskempia tapoja ilmaista haluamani asiat, eli ei tätä puhtaan jumalaisen inspiraation johdatuksella ole tehty. Mutta kuitenkin: Tämä on hyvä.

Se on jopa pääosin hyvin piirretty. Osittain varmasti vihani sitä edellistä Remontti-Orvokkia ja sen kuollutta kuvakerrontaa kohtaan sai minut kiinnittämään erityistä huomiota tämän sarjakuvan visuaaliseen toteutukseen, ja tähän olen enemmän kuin tyytyväinen. Tässä on vaihtelua, eloa, jopa tunnelmaa ja huumoria.

En minä sarjakuviani hauku sen takia, että vähättelisin itseäni, tai että haluaisin ihmisten sanovan, että kyllä minä osaan. Haukun niitä sen takia koska ne ovat huonoja, ja ainoastaan silloin kun ne ovat huonoja. Tämä ei mielestäni ole. Tämä on hyvä.