Ja näin Katvealueen alun yleisin henkilö, Elias, siirtyy syrjään, sinne jonottavien käsikirjoitusten mustaan vihkoon. Ainakaan 45 seuraavassa sarjakuvassa Elias ei tule näyttäytymään, mutta kyllä minulla hänelle valmiita tarinoita on suunniteltuna.

Sarjakuvien julkaisussa netissä on yksi suuri vika: välittömän lukijapalautteen puute. Kun sarjakuviaan näyttää paikalla oleville ihmisille, heitä voi automaattisesti tarkkailla, katsoa minkä ruudun kohdalla he naurahtavat, todeta minkä ruudun kohdalla he eivät ymmärrä, ja yksinkertaisesti vain nauttia siitä, että kaikki lukijat reagoivat eri tavoin eri asioihin. Netissä tätä välitöntä palautetta ei saa koska lukijoita ei näe — eikä edes välillistä ellei kukaan kirjoita minulle koskaan kommentteja!!

Tästäkin sarjakuvasta tiedän, välittömänä palautteena, että on yksi ihminen, jonka mielestä tämä on paras ja hauskin kaikista piirtämistäni sarjakuvista.  Hän, aivan kuten minäkin, pitää kynää niin kutsutusti ‘väärällä tavalla’ kädessään, joten Eliaksen kohtalo on hänelle samaistumiskohde. Tosin me molemmat olemme kyllä (tietääkseni) päässeet peruskoulumme läpi ilman että meidän kynänpitotekniikkaamme olisi sen enempää puututtu. Ehkä väärä kynätekniikkani kuitenkin selittää muutaman piirroksen rumuuden tässä sarjakuvassa. Etenkin tuo toiseksi viimeisen kuvan opettaja on anteeksiantamaton.