Hetki ennen tämän sarjakuvan piirtämistä skannasin kaikki siihen saakka tekemäni sarjakuvat, ja se vaikuttikin heti tarinan toteutukseen. Tämä on siis ensimmäinen sarjakuvani, jossa jo piirtäessä otin huomioon, että teosta voi käsitellä vielä tietokoneellakin, enkä siten viitsinyt piirrosvaiheessa tussata kahta ensimmäistä ruutua mustaksi. Melkein laiskuuttani jätin ne nytkin mustaamatta ennen sarjakuvan Katvealue-julkaisua, mutta otin sitten kuitenkin itseäni niskasta kiinni ja tein kuvista sellaiset millaisiksi ne alunperin suunnittelin.

Sarjakuvien skannaus, ja siihen yhdistynyt luetuttaminen uusilla ihmisillä toi minulle myös aivan uuden perspektiivin siihen mitä olin tekemässä — ja yhtäkkiä huomasin myös rakentaneeni sarjakuvistani oikean maailman. Huomasin, että joka kerta esitellessäni uuden hahmon kehittelin sille mielessäni myös jatkoa, ja huomasin leikitteleväni ajatuksella, että jos yhdessä sarjakuvassa sanotaan ettei Belgiaa ole, sitten sitä ei myöskään ole niissä muissa. Totesin sarjakuvieni muodostavan aivan oikean, joskin tietoisesti hajanaisen, jatkumon, ja ymmärsin synnyttäneeni, en ainoastaan pariakymmentä erillistä pientä sarjakuvaa, vaan yhden kokonaisen sarjakuvakokonaisuuden — sen, jota kolme vuotta myöhemmin sitten aloin kutsua Katvealueeksi.

Katsokaa siis Ensiota, diplomihammaspeikkoa, ja nähkää siinä myös Katvealueen todellinen syntymä. Tämä sarjakuva on lisäksi viimeinen A4-kokoon piirtämäni sarjakuva, sillä tästä eteenpäin vaihdoin paperikooksi A3:sta viivottimella rajatun B4:n.

Samalla Katvealue siirtyy, etukäteissuunnitelmani mukaisesti, yhden sarjakuvan viikkotahtiin. Tästä eteenpäin Katvealueelle ilmestyy uusi sarjakuva aina joka viikon tiistaina.