Tässäpä on yksi omista suosikeistani. Osittain innostukseni tietysti johtuu ihan vain siitä, että Pilvien katsomisen lyhyt historia on monin tavoin kovin erilainen kuin muut, kaavaan kirjoittamani sarjakuvat (ja kyllä, on olemassa kaava jonka tiedostan ja jota joskus käytänkin), mutta onhan tämä myös itsessään aika hurmaava ja sympaattinen tarina. Muutamaa yksityiskohtaa lukuunottamatta se on jopa hyvin piirretty.

Toisaalta tämä on myös kaikista tähän mennessä täällä julkaisemistani sarjakuvista vahviten jälkikäsitelty, enkä puhu nyt pelkästään värityksestä. Olen muuttanut tietokoneella parinkin hahmon ilmeitä, muokannut vuorosanoja ja tietysti myös poistanut likatahroja. Jos haluaisin julkaista tämän jossain ‘oikeassa’ mediassa tekisin vielä lisääkin muutoksia, mutta eiköhän tämä näille nettisivuille kelvanne.

Sarjakuvan väritys ei nyt ole kovin hyvä, mutta minkäpä sitä lahjattomuudelleen mahtaa. Ehkäpä näiden sarjakuvien värit siitä paranee kun värittelyä tarpeeksi harjoittelee, ja sitten voi vaikkapa värittää tämän uudelleen. Mutta onpa se minunkin myönnettävä, että kyllähän nämä usein näyttää paremmilta rumissakin väreissä kuin pelkissä ääriviivoissaan.