Jos käy niin, että Katvealue vaikenee määrittelemättömäksi ajaksi eikä mitään kuulu, syynä tulee olemaan todennäköisimmin skannerini. Sen toiminta on ollut hyvin epävakaata kuluneen kesän ajan, ja sen käytös muuttuu yhä kummallisemmaksi ja kummallisemmaksi. Kun irrottelee töpseliä seinästä jonkin aikaa ja käynnistelee tietokonetta pari kertaa uudelleen, sillä saa hetkittäin jonkinlaisia skannauksia aikaan, mutta ei välttämättä joka päivä eikä ainakaan välttämättä silloin kun olisin sitä jaksamassa yrittää.

Pari viikkoa sitten Katvealue täytti kolme vuotta! Samalla huomasin, että vierailluin sarjakuvani on ylittänyt tuhannen vierailun rajapyykin (kiitos sen, että googlaamalla “rakkaus” sarjakuvani on tullut jo pitkään hakutulosten kärkipäässä) — ja löysin netistä ensimmäisen sarjakuviini liittyvän törkeän tekijänoikeusrikkomuksen!! Joku oli kopioinut erään sarjakuvani ilman lupaa omille sivuilleen!! Nyt olen oikea taiteilija, kun joku vaivautuu rikkomaan tekijänoikeuksiani.

Ylläolevan sarjakuvan piirsin jo kesäkuussa, mutta koska en saanut siihen itseäni tyydyttävää loppua, jätin sarjakuvan hautumaan. En saanut sitä nytkään sellaiseksi että sen itse hyväksyisin, mutta en yrityksistäni huolimatta onnistunut tuottamaan mitään parempaakaan, kun nyt loppuviikolla flunssan heikentämänä yritin jotain paperille hourailla.