Noin. Nyt Katvealueen pitäisi päästä palaamaan taas säännölliseen rytmiin. Pahoittelen viime viikon ongelmia. Ne johtuivat vain osittain omasta laiskuudestani.

Tämä on nyt sitten ensimmäinen täällä Katvealueella piirretty sarjakuva, joka on piirretty sen viimevuotisen joulukalenterin jälkeen. Toisin sanoen Katvealueen sarjakuvat ovat siirtyneen vuodelle 2009, ja lähestulkoon saanut puskurin kiinni. Ja ehkä se on myös teknisesti havaittavissa, että ennen tätä sarjakuvaa olin piirtänyt kuukaudessa enemmän kuin sitä edeltäneenä kymmenenä vuona yhteensä. Tai jos ei muuten, niin ehkä siinä että piirtämiseni on nopeutunut, jonka vuoksi jaksan käyttää enemmän aikaa perspektiiveihin tai vaikka yksittäisten naulojen piirtämiseen. Ei niin etteikö tuon neloskuvan perspektiivi olisi vain säälittävän nolostuttava.

Sarjakuva itsessään on tietysti ihan tavanomainen writer’s block -metafora, joita sarjakuvataide on enemmän kuin ylitäynnä. Mutta mielestäni sain siitä jalostettua ihan hyvän alun sinänsä hauskalle pikku jutulle.