Jos lukijoissani on joku, joka ei muista jokaista tekemääni sarjakuvaa ulkoa, niin sarjakuvan ninja on tässä mukana samasta syystä kuin jokihelmisimpukkakin: Niiden lakisääteisesti täytyy olla.

Olen viime aikoina julkaissut sarjakuvia melkoisen harvoin, mutta ottaen huomioon, että edellisen kahden julkaisemani sarjakuvan seurauksena olen molempien yhteydessä menettänyt yhden Facebook-tykkääjän, kaikesta päätellen yleisöni on sitä mieltä, että olen sittenkin liian aktiivinen. He eivät halua, että spämmään jatkuvasti heidän Facebook-virtaansa.

Ja kaikille sarjakuviani puhelimella lukeville ilouutisia! Katvealue löytyy nyt myös Instagramista! Tämäkin sarjakuva löytyy sieltä huomattavasti mobiiliystävällisemmässä muodossa. Katvealue löytyy Instagramista nimellä katvealue_sarjakuva, sillä joku ruoja oli jo varannut itselleen Katvealue-nimen.

Tarkoitus on laittaa Instagramiin myös vanhempia sarjakuviani, ainakin sellaisia, jotka eivät ole liian kirjoitusaikaansa sidottuja. Ja kaikille niille, jotka ovat kironneet vanhojen sarjakuvieni epäselvää tekstausta, Instagram-luettavuutta varten joudun tekstaamaan ne tietokoneella uudelleen. Tämä tietysti tarkoittaa, että sarjakuvia tulee Instagramiinkin vain tipoittain, enkä voi luvata juurikaan aktiivisempaa päivitystahtia kuin tänne vapaan internetin puolelle.