Sarjassamme ‘Kimmo kitisee päällä olevista taudeistaan’ on vuorossa keuhkoputkentulehdus. Pari viikkoa sitten valittamani migreeniputki päättyi jo sarjakuvan piirtämisen aikoihin, mutta yskä sen kuin jatkuu ja jatkuu.

Sarjakuvassa taitaa olla ensimmäinen koskaan sarjakuvaani kirjoittama Pikku prinssi -viittaus. Hämmentävää. Siihen nähden, kuinka tärkeä Pikku prinssin ensimmäinen puolisko minulle lapsena ja nuorena oli, luulisi että olisin viitannut siihen useampiakin kertoja. (Loppuunhan en kirjaa koskaan lapsena jaksanut lukea; sen jälkeen kun Pikku prinssi saapuu maapallolle, ja siellä tulee niitä kettuja ja viljapeltoja ja käärmeitä ja metsästäjiä, kirjasta tulee lähinnä puuduttava).

Sarjakuva, jossa Katvealue testaa suomalaisen sosiaaliturvan, tulee kyllä muodossa tai toisessa ja ennemmin tai myöhemmin, mutta ei kuitenkaan vielä lähiviikkoina, koska tutkin aihetta edelleen ja yritän löytää siitä edes jotain positiivista sanottavaa. Ei kuitenkaan hyvältä näytä, ainakaan tähän mennessä.