Minä olen jo jonkin aikaa aina mielessäni pyöritellyt erilaisia ideoita pidempään ja jatkuvajuonisempaan nettisarjakuvaan, sellaiseen, jota voisin ylläpitää ainakin pari – kolme vuotta ja päivittää säännöllisesti. Yhden hyvän idean kehittelinkin jo tässä viime vuoden kuluessa, mutta se olisi vaatinut sellaisen piirtotaidon mitä minulla ei valitettavasti ole, joten se on jäänyt hautumaan.

Mutta itse asiassa tästä Miehestä ja hänen yksinäisyydestä voisi saadakin jotain. Ei tällaisenaan, tässä on piirteitä, jotka rajoittavat tämän jatkuvuutta, mutta näitä tässä sarjakuvassa olevia teemoja ja ajatuksia virittelemällä voisi pienin muunnoksi saada aikaan mielenkiintoisen ja ehkä toimivankin sarjakuvan. Siihen voisin yhdistellä vielä Katvealueen perinteisiä hahmoja — niitä kaikkia muita jotka kompuroivat yksinäisyytensä, ujoutensa, sosiaalisen kömpelyytensä ja epätoivoisten rakkaudenilmausten parissa — ja siitä voisi tulla ihan mielenkiintoinen. Koska jos totta puhutaan, juuri tämäntyyppistä absurdia romanttista komediaa, tosin ilman pakotettuja onnellisia loppuja, sellaista kai mieluiten kirjoitankin.

Joten nyt osaltani käytän tätä sarjakuvaa myös siihen, että pomputtelen itselleni ideoita ja ajatuksia niin, että ehkä voisin kehitellä niistä jotain pysyvämpääkin.