Onnistuin tiskatessani hajottamaan lautasen altaaseen, ja sain käteeni pienehkön, mutta kipeän ja runsaasti verta vuotaneen haavan. Jos siis tämänkertaisen sarjakuvan piirrokset näyttävät tavallistakin huonommilta, se johtuu ainakin osittain siitä. Tosin vamman takia helpotin vähän prosessiani, ja käytin tavallista ahkerammin copypastea. Kuten liene huomasitte.

Mies ja hänen yksinäisyytensä on selvästikin aika huono sarjakuva, sillä Katvealueella käy nykyisin vähemmän lukijoita kuin silloin, kun Katvealue on ollut puolen vuoden pituisilla tauoilla. Eli lukijani arvostavat enemmän sitä, etten piirrä mitään, kuin sitä, että teen tätä tämänhetkistä tarinaani. Pahoittelen kaikilta, etten ole silti ottanut vihjeestä vaaria, vaan olen piirrellyt tätä jo kolmatta kuukautta.

Mutta älkää surko, tämä on ihan loppusuoralla. Sen jälkeen voitte taas käydä säännöllisesti katselemassa, kuinka Katvealue päivittyy epäsäännöllisesti jos lainkaan.

Ja siis tarkoitukseni ei ollut olla passiivisaggressiivinen ja syyllistävä, ajattelin vain jakaa tämän kiinnostavan faktan teille kolmelle säännölliselle lukijalleni, jotka käytte täällä julkisessa pöytälaatikossani kurkkailemassa. Kiva kun käytte.