Tämä on vanha, vanha sarjakuvaidea jostain kymmenen vuoden takaa, mitä en ole koskaan saanut käytettyä mihinkään (ainakaan minkä olisin saanut valmiiksi asti). Käytinpä nyt sen sitten tähän, kun se niin nätisti aiheeseen sopi.

Sarjakuvan tekeminen on viime aikoina ollut jokseenkin vaikeaa, sillä viimeisten kolmen viikon ajan olen viettänyt oikeastaan kaikki vapaapäiväni migreenissä. Migreenikohtaukseni ovat yleisesti ottaen helppoja, ja ihan vain tavallisilla käsikauppalääkkeillä ne saa kivuttomiksi, mutta kyllä ne laimeinakin aika tehokkaasti minkäänlaisen luovan työn estävät. Tai ainakin teksti on luokatonta ja piirrokset kömpelöitä. Onneksi työpäivän iltoina olen saanut yleensä työstettyä jonkin verran sarjakuviakin.

Tarkoitukseni olikin, että tämä sarjakuva olisi tullut vasta keskiviikkona, mutta nyt ystävänpäivämigreenin kourissa en saanut tehtyä sarjakuvaa, joka olisi tullut täksi päiväksi, joten jätetään se nyt välistä.

Ja tietysti alkuperäinen tarkoituksenihan oli, että koko sarjakuva olisi jo päättynyt ystävänpäivänä, mutta se idea hautautui jo tammikuun puolella.