Kaikenlaisia vastuuttomia lauluja sitä lapsille opetetaankin. Katvealue ehdottomasti vaatii, että joko Pienen pienen veturin sanat on ehdottomasti muutettava, tai ainakaan sitä ei saa koskaan esittää missään. Tiedostan kyllä, että se olisi suunnaton menetys maailman musiikkitaiteelle, sillä tuon mestarillisen kappaleen melodia on mieleenpainuvuudessaan ja oivaltavassa omaperäisyydessään niin nerokas, mutta koska kyse on lapsien hyvinvoinnista, tämä uhraus on välttämätön.

En ole täysin varma Pienen pienen veturin sanoituksen tekijänoikeuksista, mutta luotan siihen, että niiden mahdollinen oikeuksienomistaja tuskin niiden vuoksi viitsii kovin paljon oikeuteen ihmisiä haastaa.

Itse olen lapsena oppinut laulamaan, että pihisi ja puhisi ja puhkui, ja olen edelleen sitä mieltä, että tuo on alkusointuisuudessaan yskimistä parempi, mutta kun kaikkialla muualla aina lukee että yski, ja kaikki aina korjaavat laulamiseni muotoon yski, niin olkoon. Ainakin yskiminen toimii tämän sarjakuvan kontekstissa paremmin.