Kun kylkiluuni murtui, minun piti luonnollisesti tehdä asiasta ilmoitus sekä työvoimatoimistolle että kelaan. Ei niin, että se olisi kumpaakaan tahoa varsinaisesti kiinnostanut, mutta koska lääkärin määräämä sairauslomani kesti 15 päivää, joten se livahti pariksi päiväksi kelan sairauspäivärahan puolelle, ajattelin että kelalta voisi saada muutaman euron ylimääräistä rahaa. Jos siis jaksan tapella sen byrokratian kanssa. Niinpä tuntui luontevalta tehdä sarjakuva työvoimatoimistosta.

Väritin sarjakuvan tietokoneella, koska halusin kokeilla muutamia juttuja. En erityisemmin pidä lopputuloksesta, mutta tiedänpähän nyt, miten en ainakaan halua sarjakuviani värittää. Kokeilu kuitenkin kannatti, sillä nyt olen taas hieman parempi photoshoppaaja.

Sarjakuvan alkuperäisen tekstinkin heitin aikalailla kokonaan pois, ja kirjoitin sen kolmeen kertaan kokonaan uusiksi, ennen kuin edes jollain tasolla olin tyytyväinen tähän lopputulokseen. Tämä on niitä tietokonefonttien etuja. Käsin kirjoittaessa sarjakuvan uudelleenkirjoittaminen on huomattavasti vaikeampi ja pidempikestoisempi projekti.

Eli mikäli se vielä jäi joltakulta epäselväksi, niin tämä sarjakuva ei varsinaisesti ole omia suosikkejani Katvealueella.