Eli vastauksena siihen klassiseen idioottikysymykseen “mistä saat kaikki ideasi”, vastaus on tässä. Näin ne syntyvät, komiteatyönä.

Tämä taas venähti pitkälle lauantain puolelle, mikä on sinänsä hassua, että poikkeuksellisesti aloitin piirtää tätä jo yli viikko sitten. Kirjoittelin jonkinlaisen alkeellisen käsikirjoituksen viimeviikkoisen sarjakuvani piirrosten selkäpuolelle, ja samalla luonnostelin jo lähes puolet näistä kuvista. Mutta tietysti sitten menikin viikko, että taas palasin tämän sarjakuvani ääreen, ja suurimmalta osin tein kaiken työn vasta perjantain iltakymmenen jälkeen.

Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja tehdä nämä fiksummalla aikataululla. Etten vain joskus epähuomiossa pettäisi teitä, armaat Katvealueen kolme säännöllistä lukijaa.

Tuo kokouksen tunnuksena oleva pyramidi ja pallo on muuten joskus 16-vuotiaana silloisesta nimikirjoituksestani tyylittelemä symboli, joka on, vaikka nimikirjoitus on myöhemmin muuttunutkin, sittemmin jäänyt yhdeksi useiten toistuvimmista piirroskuvioista töherryspaperieni marginaaleihin. Ajattelin sitten, että se sopisi hyvin päänsisäisen kokoukseni banneriksi. (Paitsi että banneri on anglismi, eikä sellaisten käyttö ole hyväksyttävää.)