Tämä olisi itse asiassa ollut julkaisuvuorossa jo pari viikkoa sitten, mutta silloin jäin epäröimään että pitäisikö tämä sittenkin pistää tuonne bonussarjakuvien puolelle. No, totesin nyt lopulta, että eipä tuolla oikeasti ole mitään väliä varsinaisesti, joten tässä tämä nyt on.

Tämä on huono. Tämä on kymmensivuinen sarjakuva, joka on typistetty puoleen sivuun. Lisäksi se on tehty tekniikalla jota en tämän tekoaikaan osannut yhtään, ja vielä skannattu niin että puolet haparoivista siveltimenvedoista ovat hukkuneet matkalle.  Tämä on tarina, jota olin pyöritellyt muodossa ja toisessakin päässäni vuosia, ja sitten päätin sen pikaisesti tekaista tällaisena. Ja kun sanon muodossa ja toisessakin, tarkoitan todellakin paitsi eri pituisia sarjakuvia, myös lyhytelokuvakäsikirjoituksia, novelleja, jopa runoja, maalauksia ja musiikkikappaleita. Ehkä tämä olisi voinut toimia paremmin vaikkapa sitten runona, luultavasti olisikin.

Mutta tällainen tämä nyt sitten on. Olen tehnyt yhden vastaavanlaisen tyylikokeilun myöhemminkin, se on julkaisuvuorossa parin kuukauden päästä.