Tervetuloa uudelle, uudistuneelle Katvealueella, nyt vihdoin omassa osoitteessaan!!

Pahoittelen sarjakuvan myöhästymistä sunnuntain ja maanantain väliseen yöhön asti, mutta en oikein pystynyt julkaisemaan tuota ennen kuin katvealue.com oli käyttövalmis. Uskon, että se on ymmärrettävää.

Päivittäkää kirjanmerkkinne, rss-feedinne ja kaikki vastaavat mahdollisimman piän, sillä vanhaa osoitetta ei tulla enää päivittämään, ja kommentointimahdollisuus on sieltä poistettu.

Teille lukijoilleni isoin muutos sivustolla on varmaan se, (siis uuden ulkonäön lisäksi) että poistin etusivulta sen typerän kahden päällekkäisen sarjakuvan systeemin, ja nyt etusivu on pyhitetty ainoastaan uusimmalle sarjalle, oli se sitten osa Katvealueen “kaanonia” tai bonus-seikkailuitani. Olen myös tehnyt uuden rakenteen, joka mahdollistaa sarjojen lajittelun aiempaa monipuolisemmin, mutta mikäli sitä joskus hyödynnän enemmän, se aika ei ole vielä nyt.

Uusi sivusto ei ole vielä aivan valmis, joten mielelläni toivoisin parannusehdotuksia ja kritiikkiä. Varsinkin toivoisin, ei, suorastaan velvoitan teidät ilmoittamaan jos jotain keskeistä puuttuu jostain tai jokin nappi tai asia ei toimi. Jos huomaatte vaikka kaikkien aikojen suosikkisarjakuvanne kadonneen, niin se on tapahtunut vahingossa, ja toivoisin että kertoisitte siitä. Joko kommenttitilaan, tai sähköpostiosoitteeseeni, joka lukee tuossa sivun ylälaidassa olevassa palkissa.

Olen kehittänyt ja muotoillut sivun Ubuntulla pyörivällä Firefox 3:lla, enkä ole sitä kattavasti testannut millään Windows-versiolla (enkä Macilla, enkä millään muulla Linux-distrolla), enkä siis varmuudella tiedä toimiiko sivu edes Internet Explorerilla. Eli jos selaimessanne on jotain ongelmia sivuston toiminnan kanssa, tai jos jokin toimintaelementti vaikuttaa olevan selkeästi väärässä paikassa, kertokaa minulle. Kertokaa heti!

Pieniä muutoksia sivustoon tulee joka tapauksessa lähipäivinä.