Ohoo. Katvealue.comin käynnistäminen oli täydellinen menestys: Katvealue teki heti kaikkien aikojen sivukäyntiennätyksen! Kyllä, suurin osa klikkauksista tuli yhdeltä ihmiseltä, joka luki kaikki sarjakuvani läpi (kiitän Lindaa hänen jättämistään kommenteista), ja lopuista klikkauksista moni syntyi ihan vain siitä kun kävijät testasivat uutta sivua, mutta siitä huolimatta: Uusi ennätys! Mutta oikeastihan muuton onnistuminen mitataan vasta siinä osaako/jaksaako vanhat lukijat seurata sarjakuvaa tänne asti.

Tämä on taas vuosia sitten kirjoitettu tarina, jota olen ollut jo monesti piirtämässäkin, mutta en ole koskaan ollut tyytyväinen luomaani käsikirjoitukseen. Siis siihen, joka on päässäni, paperillehan en ole käsikirjoituksia piirtänyt enää vuosiin. Nyt sitten vain pakotin itseni sen ääreen, eikä tästä tullut mitenkään erityisen kamala. Ihan vain tavanomaisen kamala.

Jos ihmettelette tuota avokelanauhuria, niin se johtuu siitä, että 1) nykyteknologia on tylsää, ja 2) nykyteknologia on rumaa. Se on se sama syy, miksi sarjakuvissani puhutaan useammin lankapuhelimiin kuin kännyköihin.