Pitäisi olla pitkä puskuri, että voisi saada päivitykset pysymään aikataulussa vaikka elämä taistelisi vastaankin. Viikonlopun olin luonnollisesti isääni tapaamassa, vaikka hän ei olekaan koskaan sanonut rakastavansa minua (en minäkään kyllä ole koskaan sanonut rakastavani häntä — tai ainakaan viimeiseen 25 vuoteen), mutta viime viikko meni ikävän mahataudin kourissa. Ilman mahassa pysyvää ruokaa on vaikeaa olla luova.

Valitettavasti sen lisäksi, että tämä sarjakuva nyt myöhästyi anteeksiantamattoman paljon ja että tästä tuli huono ja nopeasti koottu, niin joudun jo nyt toteamaan, että tiistain päivitys tulee vasta keskiviikkona tai torstaina. Sitä ennen minulla ei ole mitään mahdollisuutta sarjakuvaa kirjoittaa, piirtää ja skannata.

Sillä minun pitää saada se Katvealue-kirja painokuntoon. Ja lisäksi suunnitella mahdollista joulukalenteria (en lupaa vielä mitään). Ja on tietysti niitä höpsöjä ja tarpeettomia opiskelu- ja työjuttujakin, jotka aina minua kiusaavat, mutta niille sanotaan pöh. Töissä minä tätäkin tekstiä nyt kirjoitan.