Sarjassamme tyhmiä sarjakuvia esittelemme Putoavan flyygelin. Jos joku nimeää tämän suosikikseen, olen suuresti yllättynyt.

Kuten olette huomanneet, yleensä en liiemmin kiinnitä huomiota piirrosjälkeni tasokkuuteen ja johdonmukaisuuteen. Usein, vaikka sarjakuvani olisivat yleisellä tasolla ihan siedettävästi piirretty, siellä on aina yksi kuva joka paljastaa totaalisen piirrostaidottomuuteni. Tällä kertaa kuitenkin päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tässä sarjakuvassa otin ja piirsin sen kauhean kuvan uudestaan. Olen tehnyt tämän kahdesti aiemminkin, mutta molemmilla aiemmilla kerroilla muutin myös tekstiä, tällä kertaa piirsin vain kuvan.

Olen jo käytännössä luvannut itselleni, että teen jonkinlaisen joulukalenterin tänäkin vuonna. Siitä tulee täysin erilainen kuin viime vuoden joulukalenterista, koska haluan tänäkin vuonna käyttää tämän tekemispurkaukseni tekniikkaharjoitteluun (sekä piirros- että kirjoitustekniikan), ja toivon kehittyväni sarjakuvapiirtäjänä siinä ohessa. Ainakin viimevuotinen kalenteri teki minulle ihmeitä.

Valitettavasti tämä vain tarkoittaa sitä, että marraskuun lopun päivitykset tulevat olemaan totuttua harvempia ja satunnaisempia, koska käytän aikaani sen joulukalenterin kehittämiseen. Ja lisäksi sitä, että tulen pitämään joulun jälkeen pari kolme viikkoa lomaa Katvealueen päivittämisestä.

Mutta joulukuussa ensimmäisestä 24:een tuleekin sitten tapahtumaan joka päivä.

Pidätän kuitenkin oikeuden tulla järkiini ja tehdä joulukuussa jotain muutakin kuin piirtämistä.