Ja näin syntymäpäiväsarjakuvani tulee vain kymmenen päivää myöhässä. Paljon onnea minulle, paljon onnea vaan. Sanottakoon kuitenkin sarjakuvalleni jatkoksi, että loppujen lopuksi syntymäpäiväni taisi olla sosiaalisempi  kuin koskaan tätä ennen elämässäni. Vaikka viimeiset viisi vuotta sen lähes joka vuosi olenkin Sodankylän elokuvajuhlilla viettänyt.

Surullinen uutinen on se, että seuraava päivitys tulee vasta heinäkuun puolivälissä. Tämänkin saaminen nettiin oli sellaisen työn ja tuskan takana, että halusin jo moneen kertaan luovuttaa. Olen tainnut täälläkin useampaan otteeseen sanoa, että vihaan tietokoneita, ja luojalle kiitos seuraavat pari viikkoa vietän paikoissa, joissa saan suureksi osaksi olla niistä erossa. Varsinkaan käyttökelpoista nettiyhteyttä ei ole odotettavissa.

Tapaamme siis heinäkuussa. Hauskaa juhannusta, ja hauskaa kesää heinäkuuhun asti. Voittehan te paluuta odotellessani tietysti lukea vaikka kaikki tähän mennessä piirtämäni sarjakuvat läpi. On siellä varmasti joku hyväkin niiden kaikkien joukossa.