Tein sitten jotain vähän erilaista, lähinnä säästääkseni aikaa. Tämä syntyi suhteellisen nopeasti kahdessa – kolmessa tunnissa, ja tekemällä sarjakuvan suoraan tietokoneella säästyin turhauttavalta skannaus-/värimäärittely-/tahranpoistorumbalta.

Aika tosiaan on viime viikon aikana mennyt paitsi siihen että kävin moikkaamassa äitimuoriani, myös valmistautumiseen Sodankylän elokuvajuhlille. Tai jos tarkkoja ollaan, valmistautumiseen matkaan Sodankylän elokuvajuhlille. Varustukseni monipäiväiseen pyöräretkeen Lapissa ei ole ollut riittävä, joten olen joutunut ostelemaan kaikenlaisia, tai keräilemään tavaroita eri puolilta Suomenmaata.

Valitettavasti tämä matka (ja ne festivaalit) tarkoittaa myös sitä, että ensi viikolla ei sitten ole sarjakuvaa, joten syntymäpäiväsarjakuvani tulee noin viikon myöhässä — tai enemmänkin, riippuen siitä miten ja milloin palaan Sodankylästä, ja pääsenkö sittenkään lainkaan tietokoneiden, skannerien ja internetin äärelle.

Mutta lupaan kuitenkin (ainakin yrittää) piirrellä matkankin aikana, niin että kunhan taas löydän itseni tietokoneen ääreltä, päivitykset pystyvät jatkumaan ilman sen suurempia ongelmia.