Tämä sarjakuva tietysti lähinnä kuvaa tilannetta kaksi viikkoa sitten, kun pihalla oli aurinkoista ja lämmintä ja kaikin tavoin kesäisen kaunista, ja minun olisi pitänyt kirjoittaa kolme esseetä, mutten saanut niitä tehtyä koska tietokoneeni akku kestää viisi minuuttia. Ei viime viikkojen tilannetta, kun taivaalta sataa jääpuikkoja ja salamat jytisevät jokaista ulosastuvaa päähän, ja lämpötilat tekevät historiallisia pakkasennätyksiä.

Itse asiassa luonnostelin sarjakuvan kuvat jo silloin kaksi viikkoa sitten pihalla auringonpaisteessa istuskellessani, mutta nautin silloin kesäisestä säästä niin kovasti, etten saanut lopulta aikaiseksi piirtää sarjakuvaa valmiiksi.

Ja tosiasiassa kirjoitin kyllä lopulta ne esseet suurelta osin valmiiksi, en vain ole saanut palautettua niitä — eikä sillä niin ole väliäkään, koska vaikka olisinkin ne palauttanut, valmistumiseni olisi joka tapauksessa jäänyt yhden opintopisteen päähän.

Eli jatkan opiskelemistani vielä yhdennentoista opintovuoden puolellekin, ihan vain ärsyttääkseni Suomen hallitusta ja muita elämästä vieraantuneita idiootteja.

(Hups. Politiikkaa. Anteeksi.)