En kyllä ihan äkkiseltään muista, että koskaan ennen olisin Suomessa ollut niin että olisi yhtä pitkäkestoisesti ollut yhtä tukala olo kuin nyt viimeisen puolitoista viikkoa. Intiassa ollessahan tietysti silloin monsuunikaudella ilmankosteus huiteli 98 prosentissa koko ajan, mutta että nyt Suomessakin. Helsingin Sanomissa tässä vähän aikaa sitten sanottiin, että ihmiselimistö tottuu ihmeellisiin säätiloihin aina kahdessa viikossa. Eli parin päivän päästä tämä alkaisi sitten tuntua luonnollisemmalta, ilmeisesti. Mutta pysyykö sää joskus Suomen kesässä samanlaisena kahta viikkoa? En muista sellaista vielä tapahtuneen.

No, olen kuitenkin aina pari tuntia päivässä onnistunut työskentelemään, joten tällaisen edes sain aikaan. Tarvitsisin kylmemmän ja kuivemman työhuoneen itselleni. Tai enemmän sopeutumisaikaa ihmeelliseen säähän.

Jos tuo Norjan lippu näyttää oudolta, se johtuu siitä että tarkistin lipun värityksen vasta sen jo väritettyäni. On vähän noloa olla erottamatta Pohjoismaiden lippuja toisistaan, mutta onneksi ehdin korjata virheen vielä jälkikäsittelyvaiheessa.