Pyydän anteeksi. Tämän viikon bonussarjakuva jäi luonnosvaiheeseen, enkä ehtinyt viimeistellä sitä, joten joudutte taas kerran katsomaan arkistojeni aarteita.

Tämä on siviilipalveluksen koulutusjaksolla melko tarkkaan kymmenen vuotta sitten tekemäni työ, joka on ensimmäisiä koskaan tekemiäni yritelmiä vesiväreillä. Ja se oli myös viimeisiä ennen viime joulukuuta, jolloin aloin tehdä joulukalenteriani tänne. Eli tästä näette vesiväritaitojeni lähtökohdan.

Totta kai nykyinen palettini on parempi ja olen käyttänyt rahaa myös siveltimiin ja kaikkeen tällaiseen elitistiseen hienosteluun, mutta yhtä kaikki, melko lailla yhtä huono olen edelleen kuin 10 vuotta sitten.

Ja tietysti tuossa kuvassa pitäisi olla auringonnousu eikä lasku, koska sellaisena se olisi huomattavasti järkevämpi.  No, menköön, annetaan pikku-Kimmolle anteeksi huonoutensa, ja muistetaan ettei hän ole kymmenen vuoden päästäkään sen parempi.

Kyllä. Tarkoitukseni olisi huomenna pyöräillä ainakin 140 kilometriä, joten on parempi mennä nukkumaan. Sen vuoksi se sarjakuvakin jäi nyt keskeneräiseksi. Hyvää yötä.