Minulla on usein näissä sarjakuvissa niin tiukka se muotti mihin niitä piirrän, lähinnä koska en jaksa suunnitella niitä etukäteen vaan haluan improvisoida vielä piirrosvaiheessakin, joten aina välillä tulee tarve päästä siitä muotista eroon. Siis sen sijaan että piirtäisi kahdeksan kuvaa, voikin piirtää peräti viisitoista! Ajatella, jopa viisitoista (15) kuvaa!

Tämä sarjakuva on piirretty vuosi sitten niihin aikoihin kun lopettelin masennuslääkitystäni, joten jos olette näkevinänne jotain viittauksia sellaisiin teemoihin jotka saattaisivat olla yhteydessä tähän tapahtumaan, tuskin olette ihan täysin erehtyneitä.  Tussaus on edelleen tässä vähän hukassa, mikä on ikävää sillä tämä sarjakuva jos mikä kaipaisi pienine yksityiskohtineen täsmällistä sivellintyötä.

Ja nyt ollaan jo tultu sellaisten sarjakuvien äärelle, joita juuri kukaan ei ole koskaan seurassani lukenut, eli toisin sanoen en ole saanut niistä lähes minkäänlaista palautetta. Joten nyt, ja tästä eteenpäin, jos koskaan, kriittinen palaute, on se sitten negatiivista tai positiivista, olisi todella tervetullutta. Sama tietysti on pätenyt aina niihin bonus-juttuihin, joita onnekseni jotkut lähipiiristäni ovatkin aina toisinaan kommentoineet — eivät tosin hekään täällä sivuillani.