Pyydän anteeksi, että viime viikon sarjakuva jäi nyt sitten kokonaan välistä. Tämä sarjakuva osittain selittää miksi niin pääsi käymään, eli olin viikonlopun sairaana (ja jonottamassa sairauslomatodistusta), mutta sitten koko seuraava viikkokin pääsi yhtäkkiä livahtamaan ilman että sain sarjakuvaa valmiiksi — ja se on anteeksiantamatonta.

Tietysti täytyy nyt mainita, että on valitettavasti olemassa mahdollisuus, että koko Katvealue jää lähemmäs puolen vuoden tauolle tuossa joskus lokakuussa. Teen kaikkeni, ettei näin kävisi, mutta valitettavasti olen aikaansaamaton luuseri, joten tauko on hyvinkin mahdollinen. Ainakin sarjakuvien julkaisulaatu tulee heikkenemään huomattavasti.

Sarjakuvan ensimmäiset kolme kuvaa on piirretty jo keväällä, kun edellisen kerran olin sairas ja jouduin hakemaan sairauslomatodistuksia maailman ääristä. Väritys, loput kuvat ja teksti kokonaisuudessaan ovat kuitenkin ihan tuoreita. Onnekseni tämä kaikki sairauslomarumba on nyt taakse jäänyttä elämää, sillä irtisanouduin työstäni syyskuun alussa. Saa sairastaa ilman byrokratiaa! Jee!

Tarkoitukseni oli alun perin juhlistaa Katvealueen kaksivuotista taivalta viime viikonloppuna, mutta sekin vähän nyt pääsi livahtamaan. Juhlistan sitä siis tässä: Prööt! Tööt! Hellurei ja Huraa! Katvealue 2 vuotta!