Katvealueen täsmällisen tieteelliset horoskoopit jatkuvat kalojen ennustuksella. Älkää jättäkö ystäviänne yksin kaukaisten varastohallien pihalle!

Kuten sarjakuvasta näkee, malleja on käytetty ahkerasti, ja suoraa läpipiirtämistäkin enemmän kuin tarpeeksi, joten mainitaanpas osa lähteistäkin. Toiseksi viimeinen kuva pohjautuu Artemisia Gentillechin maalaukseen Omakuva maalaustaiteen allegoriana (1638-39), kolmanneksi viimeisen kuvan malli on Francois Gerárdin Joséphine kruunajaisasussa (1807-08), ja avaruusaluksen malli oli jokin netistä löytämäni Plan 9 From Outer Space -avaruusalukseen pohjautuvan pienoismallipaketin kansi — ihan jo siksikin, että onhan se hienoa että joku on tehnyt pienoismallin Plan 9 From Outer Spacen avaruusaluksista.

Ja lisäksi tietysti lukuisia asentogooglauksia ja vaatemallihakuja, ja käytin toista tuntia etsien sopivia kuvia Lada 2107:stä. Katselin jopa Lada-harrastajien Youtube-videoita jos niistä saisi malliksi hyvän pysäytyskuvan.

Käsikirjoituksesta kunnia tietysti tähdille. En kai minä voisi näin tarkkoja ennustuksia ihan vain omasta päästäni keksiä.