Ja näin juhlimme Jane Austenin syntymän 237-vuotisjuhlaa. Paljon onnea, Jane! Säilyttääkseni miehisen uskottavuuteni en kerro kenellekään, enkä etenkään julkisesti, että olen lukenut läpi lähes koko Austenin tuotannon ja nauttinut siitä suunnattomasti. Mutta vaikka en sitä siis kerrokaan, niin silti olen niin tehnyt.

Tämä on nyt ensimmäinen — ja toivottavasti viimeinen — tämän vuoden joulukalenterisarjakuva, jonka olen kokonaisuudessaan kirjoittanut ja toteuttanut julkaisua edeltäneenä päivänä. Alun perin suunnitelmani oli juhlistaa tänään Wassily Kandinskyn syntymäpäivää, mutta kun huomasin, että hänen teoksensa ovat tekijänoikeussuojattuja vielä kahden vuoden ajan, niin päätin että ehkä sitten kahden vuoden päästä. Mutta paljon onnea, Vasili Vasiljevitsh!

Mutta tällainen oli siis tämän päivän irstas pervosarjakuvani, johon piirsin itseni kourimaan viattoman enkelineitosen rintoja. Olen minä kyllä seksistinen sika. En saa anteeksi.

Kahdeksan. Päivä päivältä jouluun on vähemmän ja vähemmän aikaa. Kahdeksan päivän päästä ei ole enää yhtään päivää jäljellä.