Näin juhlistamme Gustave Eiffelin syntymäpäivää. Paljon onnea, Gustave! Ja juhlistamme myös P. E. Svinhufvudin syntymäpäivää. Paljon onnea Pehr! Myönnän, että ajatus koko sarjakuvaan tuli kun yhdistin Svinhufvudin sukunimen Eiffel-tornin muotoon, mutta tämän lisäksi kirjoitin Possu Hrmphin vuorosanat mukailemaan Svinhufvudin kuuluisaa puhetta jolla hän sai Mäntsälän kapinan loppumaan. Ei hirveän toimiva ratkaisu, näin jälkikäteen ajatellen, mutta pitäähän minun itseänikin jollain tavoin aina huvittaa.

Tämä oli toinen niistä kahdesta sarjakuvasta, jonka ensimmäisenä sain valmiiksi. Nyt ennen joulukuuta tekemäni puskuri on siis käytetty. No, onneksi olen piirtänyt muutaman sarjakuvan jo tämän kuun aikanakin. Puskurini ei ole tarpeeksi pitkä, etteikö minulle tule vielä ongelmia ennen joulua, mutta eiköhän tässä vielä joka päivälle sarjakuva saada.

Vaikka nyt melkein unohdinkin pistää tämän nettiin. Vasta alkaessani mennä nukkumaan yhtäkkiä muistin, etten ollutkaan muistanut laittaa tätä tulemaan.

Yhdeksän! Kolme kertaa kolme! Kaksi kertaa neljä ja puoli! Seitsemäntoista kertaa viisi miinus seitsemänkymmentäkuusi! Yksi plus yksi plus yksi plus kuusi! Niin monta päivää on jouluun!