Kokeilun vuoksi: Värejä! Tämä ei ole mikään värillisten sarjakuvien alkusoitto, vaan tämä on lähinnä hetken mielijohteesta syntynyt kokeilu. Sarjakuvan väritys on aivan tuore, tehty kaksi päivää ennen sarjakuvan laittamista tänne näytteille, vaikka muu tekele onkin vuodelta 2004. Valitettavasti värityksen tasosta näkyy etten ole sitä kovinkaan paljon koskaan harrastanut, ja varsinkin käyttämäni metodi piirtopöytineen oli aivan ensimmäistä kertaa käytössä.

Värityksen opetteleminenkin vaatisi kymmenien tuntien aktiivisen työn, ja ainakaan tällä hetkellä minulla ei ole sellaista aikaa käytettävissä. Tarkoituksena onkin lähinnä näyttää tällä heikkolaatuisella värisutulla se, miksi sarjakuvani ovat pääsääntöisesti kaksivärisiä.

Itse sarjakuva on siitä poikkeuksellinen, että olen piirtänyt sen ilman omaa rauhaa kyläillessäni Helsingissä veljeni luona, Helsingin Ba’hai -keskuksen kellarissa, ja sellaisenaan se on toistaikseksi ainutlaatuinen. Sanottakoon myös, että Eliaksen vanhemmat ovat aika luokatonta piirrostyötä, ja se suorastaan hävettää minua. Mutta hui hai, perfektionismi on niitä varten joilla on aikaa — ja taitoa.