Ja hauskaa joulua kaikille! Tämän joulupukkisarjakuvan myötä Katvealue palaa normaaliin päiväjärjestykseen, uuden sarjakuvan ilmestyessä tästä eteenpäin jälleen kerran viikossa, joka viikon tiistaina, joskus aamuyön tunneilla.

Sesonkisarjakuvat ovat siitä ikäviä, että sesongin ulkopuolella ne ovat vain väärässä paikassa. Niinpä esimerkiksi tämä tarina, joka piirrosjärjestyksen mukaan olisi pitänyt julkaista jo lokakuun alussa, on nyt siirtynyt tähän ‘väärään’ väliin, koska ei sitä oikein joulukuun ulkopuolella voi julkaista. Ja nytkin lähempänä uutta vuotta kuin joulua se on jo vähän myöhässä.

Tämä on siis vanhempia sarjakuviani, piirretty A4-kokoiselle paperille joulukuussa 2004. Tämä ei ole koskaan ollut suosikkejani, monestakin syystä, eikä varmasti kenenkään muunkaan suosikkeja, mutta onhan siinä ihan sympaattinen tunnelma jonka toteuttaminen on jokseenkin onnistunut. Mutta loppu on sekava, joulupukin puhekuplien käsiala vaikeaselkoinen, ja ylärivin kolmoskuvassa on vieläpä sisäpiirin vitsi jonka ymmärtää maailmassa enintään kolme tai neljä ihmistä — jos nekään.

Mutta niin, ensi tiistaina siis jatkamme siitä mihin marraskuun lopussa sarjakuvissani jäimme.

Onnea ja menestystä uudelle vuodelle.