Psykiatri on naimisissa. Oho. Niin se hahmo vain syvenee.

Minulla on edelleen pahaa häikkää väritysteni kanssa. Pitäisi varmaan alkaa värittää näitä isompaan kokoon, koska nämä tähänastiset yritykseni värittää näitä aanelosina ovat selvästi olleet tuhoontuomittuja.

Itse sarjakuva on piirretty maaliskuussa 2006. Tuohon aikaan työskentelin äidinkielen opettajana Puolangan yläasteella (tai siinä vastaavassa mikä se nykyään on). Ei se tuossa näy, mutta halusinpa vain livauttaa tähän tarpeettoman omaelämäkerrallisen faktan. Piirsin tämän äitini kodin takkahuoneessa, siellä olleen pöydän päällä. Tuon kevään aikana tykästyin tuohon pöytään niin että kuljetin sen puolitoista vuotta myöhemmin mukanani Ouluun, ja sen saman pöydän päällä olen sitten nyt myös värittänyt tämän. Pöydän hyvä puoli on siinä, että se on tuvanpöytä, eli sen äärellä voi luontevasti istua selkä seinää vasten, joka on neuroottiselle luonteelleni lähestulkoon välttämätöntä piirtäessä.

Kyllä. Seuraavaksi vuorossa onkin sitten se jo mainostamani pitkä sarjakuva, ainakin tällä hetkellä nimeltään ‘Vierailu’, joskin on mahdollista että vielä viikonloppuun mennessä nimeä innostun muuttamaan. Se ilmestyy tosiaan sivu kerrallaan joka toinen päivä, ja on pituudeltaan 12 sivua pitkä. Joten jos haluatte lukea sen kokonaisena eikä tipottaisissa osissa, palatkaa takaisin kuun vaihteen tietämillä.