Tämä on kauhea, ruma, piirrustuksiensa puolesta täydellisen epäonnistunut tekele, joka rehellisesti sanottuna hävettää minua vieläkin, näin kaksi vuotta piirtämisensä jälkeen. Se on minulle tyypillinen kahden vitsin juttu, jotka syntyvät niin että minulla on höpsö idea, joka ei sinänsä riitä mihinkään, joten yritän keksiä toisen yhtä huonon idean ja heittää ne yhteen. Pelkän tekstin puolesta tämä kyllä sinänsä jotensakin toimii, mutta tuo piirrospuoli — AAAAARGH!

Kolme ensimmäistä kuvaa on keskenään identtiset, ja vaikka lopussa kuviin yrittää jotain elon tapaista tullakin, niin ei se silti pitkälle kanna. Tämä on piirretty selkeästi huonona piirrospäivänä.

Tarkoitukseni oli värittää tämä taas pitkästä aikaa ihan oikeasti, ihan vesiväreillä, että olisin edes vähän ehkä saanut pelastettua sen absoluuttista rumuutta, mutta tapeltuani kaksi tuntia eri ohjelmien kanssa saadakseni sarjakuvan tulostettua värittämistä varten (ilman että sain tietokoneelta ulos yhtäkään, edes minkäänlaista tulostetta), luovutin. Värittelin tätä kuitenkin sitten vähän Gimpillä, joka on tällaiseen väritystyöhön täydellisen käyttökelvoton ohjelma, ja se näkyy. Idea kai olikin se, että jos vihaan tarpeeksi työn väritystä, voisin kenties antaa anteeksi nuo piirrokset itsessään.

Mutta ei, ei se toimi niin.