Ja näin päättyy miehen ja hänen yksinäisyytensä epätoivoinen rimpuilu ihmissuhteiden tyrskyisissä myrskyissä. Tämän oli tarkoitus alun perin olla 14-sivuinen ystävänpäiväkalenteri, mutta tästä tulikin 13-viikkoinen vappukalenteri. Hauskaa vappua kaikille!

Kiitän kaikkia lukijoitani, toivottavasti piditte höpsöstä tarinastani, edes hetkittäin. Ja pahoitteluni kaikille (lue: äidilleni), joka olisi halunnut sarjakuvan vielä jatkuvan. Mutta tämä on hyvä kohta lopettaa tarina, ja johonkin se on lopetettava.

On toki mahdollista, että hahmojen maailmaan vielä joskus palaan, tavalla tai toisella, ainakin jos tarpeeksi monet kymmenet ihmiset sitä vaativat. Mutta nyt Katvealue siirtyy taas epäsäännöllisiin päivityksiin, yksittäisiin sarjakuviin aina silloin tällöin, ja minä keskityn saamaan jo pari vuotta kirjoittamani romaanin siihen kuntoon että kehtaan tarjota sitä kustantamoille.

Muistakaa myös, että Katvealueella on yhteensä yli 300 sarjakuvaa. Jos Katvealue-hammastanne kolottaa, niin vaikka uusia sarjakuvia ei tulisikaan, vanhoja voi toki aina lukea. Siellä on hyviäkin joukossa. Ihan sellaisiakin, josta jopa minä itse pidän.