Ja Katvealue palaa hyvin ansaitulta joululomalta. Päivitystahti tulee olemaan noin kerran viikossa, aina joskus sunnuntaiaamun ja tiistai-illan välillä, kuten kuluneen syksynkin ajan oli. Jos haluatte säännöllisemmän julkaisuajan, niin tilittäkää kommenttikentässä. Kyllä sekin on mahdollista.

Kotini alkaa olla jo hiljalleen yhtä siisti kuin mitä se oli marraskuun puolivälissä, ennen kuin aloin käyttää kaiken kotona viettämäni ajan joulukalenterin tekemiseen. Tämä ei toki tarkoita, että siellä olisi varsinaisesti siistiä, ainoastaan sitä, että siellä ei ole enää totaalinen kaaos ja ällötyttävä sotku.

Joulukalenterin teko oli tällä kertaa niin kuluttava vetäisy, että tunnustan, etten vielä nytkään mitenkään riemumielin palannut piirustusvälineideni ääreen. Tosin löysin kyllä piirtämisen ilon hyvin nopeasti sen jälkeen kun vain sain aloitettua. Mutta toisaalta niinä prosessin toisteisimpina ja mekaanisimpina hetkinä, kun homma alkoi taas maistua puulta, niin sen sai vedettyä läpi joulukalenterin tuomalla rutiinilla.